Οι δημοφιλέστερες σχολές στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο
Print

Οι δημοφιλέστερες σχολές στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο

Στην εποχή που διανύουμε όπου η ανεργία και η οικονομική ύφεση γίνονται όλο και πιο έντονες, η σιγουριά και η ασφάλεια που παρέχουν οι σχολές του Στρατού και της Αστυνομίας με τις πολλαπλές παροχές και όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, φαντάζουν ίσως ως η μοναδική λύση.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ:

Ακόμη κι αν η βαθμολογία των υποψηφίων στις Γραπτές Εξετάσεις υπερκαλύπτει τις βάσεις των Σχολών, εάν δεν περάσουν τα όρια των Αθλητικών Εξετάσεων, απορρίπτονται αυτομάτως. Οι επιδόσεις των υποψηφίων θα πρέπει να ξεπερνούν τα προκαθορισμένα κατώτατα όρια σε όλα τα αγωνίσματα.

 Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων - Σ.Σ.Ε.
Print

Σ.Σ.Ε. - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Η ΣΣΕ είναι Ανώτατο Στρατιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του κράτους (ΑΣΕΙ), είναι ισότιμο με τα ιδρύματα του πανεπιστημιακού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης, και χορηγεί ισότιμα πτυχία με αυτά. Η εκπαίδευση χωρίζεται σε στρατιωτική (θεωρητική και πρακτική) και ακαδημαϊκή.
Η έδρα της Σχολής βρίσκεται νότια της Αθήνας στο Δήμο Βάρης Αττικής.Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Στρατού - Σ.Σ.Α.Σ.
Print
Σ.Σ.Α.Σ. - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Στρατού
 
Η ΣΣΑΣ είναι ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα του κράτους (ΑΣΕΙ) και η έδρα της Σχολής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Νέας Εγνατίας και Πλήθωνος Γεμιστού (απέναντι από το παλαιό 424 ΓΣΝΕ και το Παν. Μακεδονίας).


...επιστροφή
First Previous  Εμφάνισε 1 από 4 σελίδες   Next Last