Πρόγραμμα Νίκης

Εφαρμόζουμε το πρόγραμμα που εξασφάλισε την επιτυχία σε πάνω από 6.550 υποψηφίους -το πρόγραμμα του Γιάννη Διαμαντή, του γυμναστή-εκπαιδευτή που οργάνωσε την πρώτη αθλητική προετοιμασία στην Ελλάδα.

Το μόνο πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας με προπονήσεις επτά μέρες την εβδομάδα

Όλοι οι υποψήφιοι έχουν βαρύ πρόγραμμα -σχολείο, φροντιστήριο, διάβασμα. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος. Γι αυτό χρειάζεσαι ευελιξία.
Γι αυτό το πρόγραμμα των προπονήσεων μας περιλαμβάνει και το Σάββατο και την Κυριακή με πολλές προπονήσεις στη διάρκεια της ημέρας.
Είμαστε οι μόνοι που το κάνουμε! Το πρόγραμμά μας δίνει 215 προπονήσεις το μήνα για να επιλέξεις αυτές που σε βολεύουν, ελεύθερα -στη διάθεσή σου μέχρι και 7 προπονήσεις κάθε ημέρα, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ και το Σάββατο και την Κυριακή, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο!

Έτσι μπορείς, για παράδειγμα, να στηριχθείς στις προπονήσεις του Σαββατοκύριακου και εφόσον χρειαστεί, με μία ή δύο ακόμα προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας να λύσεις άνετα το πρόβλημα της προσέλευσης.
Είμαστε σε όλη την πόλη: ανατολικά, κέντρο, δυτικά τώρα και στη Θέρμη
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΣ

Εικόνα
Πρόγραμμα νίκης

ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ - ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σου στις Αθλητικές Δοκιμασίες.
Στην εγγυόμαστε και όχι μονάχα στα λόγια!
Αν αποτύχεις (που δεν θα συμβεί ποτέ αν προπονηθείς μαζί μας!) σου επιστρέφουμε αμέσως όλα τα δίδακτρα. Και μάλιστα στο τριπλάσιο!
Τόσο απλά. Και τόσο ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ - TESTS ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Σε προετοιμάζουμε και για την ψυχομετρική δοκιμασία! Θα είσαι έτοιμος να απαντήσεις σωστά σε κάθε λογής ερωτήσεις και να αποφύγεις παγίδες. Είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που προσφέρουμε ειδικό διδακτικό πρόγραμμα, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με ειδικό Ψυχολόγο και ημερίδα προσομοίωσης ψυχομετρικών.

ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Σε καθοδηγούμε βήμα - βήμα για την αίτηση-δήλωση που πρέπει να συμπληρώσεις το Φεβρουάριο για τις Στρατιωτικές Σχολές και αντίστοιχα στις Σχολές Αστυνομίας, Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Λιμενικού Σώματος σε ειδική ημερίδα που διοργανώνουμε. Ανεβάζουμε στο διαδίκτυο και φυσικά σε ενημερώνουμε προσωπικά, σε πρώτο χρόνο για όλες τις προκηρύξεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγχωθείς, να προβληματιστείς για τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις προθεσμίες και να βρεθείς εκτός παιχνιδιού.

KΛΕΙΣΤΑ OΛΙΓΟΜΕΛΗ GROUP

Θα είσαι μέλος μιας μικρής, κλειστής ομάδας που προπονείται μαζί και βελτιώνει συνεχώς την ανταγωνιστικότητα και τις επιδόσεις της. Ο προπονητής σου θα ασχολείται ξεχωριστά με σένα και με τις δικές σου εξειδικευμένες ανάγκες σε κάθε προπόνηση.

Εικόνα
Πρόγραμμα νίκης

ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Kάθε δύο μήνες γίνονται tests σε συνθήκες τελικών εξετάσεων και τα αποτελέσματα όλων των υποψηφίων αξιολογούνται ψηφιακά, συγκρίνονται με προγενέστερα και καθορίζονται οι νέοι στόχοι. Tα συμπεράσματα με μορφή αριθμών και διαγραμμάτων εκδίδονται σε έντυπα και έτσι μπορείς (κι εσύ και οι γονείς σου) να παρακολουθείς την πρόοδο σου.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου θα περάσεις προληπτικό αθλητιατρικό έλεγχο από τον αθλητίατρο της ομάδας και ψηφιακή πελματογράφηση από ειδικούς επιστήμονες. Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Οι τεχνικές κάθε αγωνίσματος διδάσκονται αναλυτικά και με έμφαση στη λεπτομέρεια. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα βοηθητικά μέσα, όπως οι προβολές και ο σχολιασμός διεθνών αγώνων, αλλά και τα video των δικών σου προσπαθειών για να διορθώνεις τα λάθη σου και να βελτιώνεις συνεχώς τις επιδόσεις σου.

Εικόνα
Πρόγραμμα νίκης

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ένα ολόκληρο γυμναστήριο είναι στη διάθεση σου σε κάθε προπόνηση. Περιλαμβάνει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να πετύχεις τους στόχους σου -βοηθητικές βαλβίδες για τη σφαιροβολία, βατήρες για τα άλματα, ειδικά εμπόδια, έλκηθρα ρυθμιζόμενης αντίστασης κ.ά.

Στο ειδικό προπονητήριο και στα συνεργαζόμενα γυμναστήρια του Diamantis Sports School θα κάνεις προπόνηση με βάρη-μηχανές, ανάλυση τεχνικής, προβολές video κλπ για να βελτιώσεις τη φυσική κατάσταση και την τεχνική σου.
Στη διάθεσή σου είναι επίσης όλα τα εγχειρίδια που αναφέρονται στους κανονισμούς των αγωνισμάτων, τις συνθήκες των εξετάσεων και της πρακτικής δοκιμασίας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ EΞΕΤΑΣΕΩΝ

Έτσι πετυχαίνουμε την εξοικείωση των υποψηφίων με το περιβάλλον των εξετάσεων. Oι προπονήσεις γίνονται κανονικά όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες.

TΑΚΤΙΚΟΙ EΛΕΓΧΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ

Στο κορυφαίο Κέντρο Αθλητικής & Κινητικής Αξιολόγησης METRISIS, κάθε υποψήφιος ελέγχεται τακτικά υπό την επίβλεψη έμπειρων επιστημόνων.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ EΞΕΤΑΣΕΩΝ

Έτσι πετυχαίνουμε την εξοικείωση των υποψηφίων με το περιβάλλον των εξετάσεων. Oι προπονήσεις γίνονται κανονικά όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες.

Εικόνα
Πρόγραμμα νίκης

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ BΑΡΟΣ - ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ: ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

Kάθε 20 ημέρες γίνεται έλεγχος βάρους και λιπομέτρηση, συνδυάζονται με το ύψος και το σωματότυπο κάθε υποψηφίου και ο κλινικός διαιτολόγος μας χορηγεί ατομικά προγράμματα διατροφής.

AΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

Παραδίδεται στο τέλος κάθε μήνα με τον αριθμό και το είδος των προπονήσεων που έγιναν από κάθε υποψήφιο.

ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Είμαστε οι μόνοι που προετοιμάζουμε συστηματικά τους υποψηφίους μας, όχι μόνο στα αγωνίσματα του στίβου, αλλά και στην κολύμβηση.

Η κολύμβηση αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας για τις εξετάσεις των Τ.Ε.Φ.Α.Α., μιας και η βαθμολογία των υποψηφίων στο αγώνισμα αυτό -50m ελεύθερο- είναι υψηλότερη σε σχέση με όλα τα αγωνίσματα του στίβου.

Είμαστε επίσης οι μόνοι που κάνουμε προπονήσεις και το Σάββατο -που οι δημόσιες πισίνες είναι κλειστές για το κοινό- και μάλιστα στις άψογες συνθήκες των ιδιωτικών κολυμβητηρίων που συνεργαζόμαστε.

Γιατί εμάς

Γιατί εμάς

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Οδηγούμε νέους ανθρώπους να κατακτήσουν τη ζωή.
Η ομάδα μας έχει έναν στόχο - Να σε βοηθήσει να πετύχεις.
Μάθε πως το πετυχαίνουμε.