Γιάννης Διαμαντής

Διαμαντής Γιάννης

Ο γυμναστής των γυμναστών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ο πρώτος στην Ελλάδα που δημιούργησε την αθλητική προετοιμασία υποψηφίων για Τ.Ε.Φ.Α.Α., Στρατιωτικές σχολές, Πυροσβεστική Ακαδημία, Σχολές Αστυνομίας και Λιμενικού Σώματος το 1983.

Ο πιο έμπειρος προπονητής εκπαιδευτής πανελλαδικά με πάνω από 6.550 υποψήφιους που πέτυχαν κοντά του, δηλαδή περισσότερους από όλους τους υπόλοιπους αθροιστικά. Με την προετοιμασία του, οι υποψήφιοι κατέκτησαν και τα 13 Πανελλήνια ρεκόρ στη Βαθμολογία Αγωνισμάτων Τ.Ε.Φ.Α.Α. (δηλαδή ΟΛΑ οσα σημειώθηκαν από το 1983), και τις υψηλότερες επιδόσεις κάθε χρόνο. Το 2020 μάλιστα ο μαθητής του Αστερίου Θωμάς έκανε το ΑΠΟΛΥΤΟ πανελλήνιο ρεκόρ με 60 μονάδες, 20 μέσο όρο και 4000 μόρια.

Ο Γιάννης Διαμαντής είναι ο μόνος προπονητής υποψηφίων που ξεπερνά τακτικά τις 50 μονάδες (16,66 Μέσος Όρος) στη Βαθμολογία Αγωνισμάτων Τ.Ε.Φ.Α.Α. και εξασφαλίζει 100% ποσοστό επιτυχίας στα αγωνίσματα για την εισαγωγή υποψηφίων Σωμάτων Ασφαλείας.

Είναι ο πρώτος που εισήγαγε τη διδασκαλία των Ψυχομετρικών Δοκιμασιών και ο μόνος που εγγυάται ενυπόγραφα με συμβόλαιο εγγύησης την επιτυχία σε όλα τα όρια των Αγωνισμάτων.