Συμβόλαιο εγγύησης 100% επιτυχίας

Θα ακούσεις πολλά καθώς ενημερώνεσαι για να διαλέξεις το πρόγραμμα της προετοιμασίας σου. 

Μάθε όμως γιατί εμείς είμαστε οι μόνοι που εγγυόμαστε πραγματικά την επιτυχία σου.

Εικόνα
Συμβόλαιο εγγύησης

Διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις και "συμβόλαια" χωρίς όμως αποδείξεις και χωρίς δεσμεύσεις.

Στο Diamantis Sports School ό,τι λέμε το υπογράφουμε. Και δεσμευόμαστε για αυτά που υπογράφουμε.

Με ρήτρα να σου πληρώσουμε το τριπλάσιο της αμοιβής μας αν δεν πετύχεις.

Τόσο απλά.

Τόσο γραπτά και τόσο

ΣΙΓΟΥΡΑ!

Εικόνα
Συμβόλαιο εγγύησης

Eίμαστε οι μόνοι που παρέχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Το 80% των υποψηφίων κοριτσιών στις Σχολές του Στρατού και της Αστυνομίας και αρκετά αγόρια αποτυγχάνουν στα αγωνίσματα και απορρίπτονται αυτομάτως.

Γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό, το πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν τα αγωνίσματα, στην εισαγωγή για τις σχολές αυτές.

Δεδομένου δε ότι είναι ιδιαίτερα υψηλόβαθμες σχολές, πράγμα που σημαίνει εξαιρετικά μεγάλο κόπο – μόχθο για τα παιδιά, αλλά και οικονομικό βάρος για τους γονείς με τα φροντιστήρια, η επιλογή ενός σοβαρού – αποτελεσματικού Αθλητικού προγράμματος προετοιμασίας, είναι καθοριστικής σημασίας.

Εμείς, όντας πρώτοι στην Ελλάδα από το 1983 στην Αθλητική προετοιμασία υποψηφίων για τις Σχολές του Στρατού, της Αστυνομίας και τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., με το απόλυτο 100% επιτυχίας των υποψηφίων μας στα Αγωνίσματα και την κατάκτηση των πρώτων θέσεων στη βαθμολογία αγωνισμάτων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., έχοντας κατακτήσει όλα τα Πανελλήνια Ρεκόρ βαθμολογίας (Τσιντζικλόγλου Θεόδωρος 55 μονάδες 1991-92, Βαρσάμης Γιάννης 56 μονάδες 1999-2000, Καραμπουρνιώτη Αναστασία 58 μονάδες 2000-01, Τολούδης Βασίλης 59 μονάδες 2004-05, Βασιλειάδης Θεόφιλος ισοφάριση Πανελληνίου ρεκόρ το 2018 με 59 μονάδες) εγγυόμαστε πλέον γραπτώς και με συμβόλαιο την επιτυχία σας.

Σας υπογράφουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό – συμβόλαιο, με το οποίο σας εγγυόμαστε την επιστροφή όλων των χρημάτων που μας καταβάλλετε, και μάλιστα στο τριπλάσιο, για την ετήσια προετοιμασία του παιδιού σας, αν την ημέρα που θα εξετασθεί στα Αγωνίσματα κοπεί στα όρια.

Είμαστε οι μόνοι που παρέχουμε αυτή την απόλυτη διασφάλιση, ακριβώς επειδή είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την επιτυχία του.

Όταν είσαι σίγουρος για την δουλειά σου δεν φοβάσαι να εγγυηθείς γι'αυτήν .

Είπαν για εμάς

Είπαν για μας

Οδηγούμε τα παιδιά σε ένα ταξίδι ζωής. Τι λένε τα παιδιά γι’ αυτό το ταξίδι.