Ποιοι είμαστε

Πήρες την απόφαση να μπεις σε μια από τις Σχολές του Στρατού - της Αστυνομίας - της Πυροσβεστικής - του Λιμενικού;

Θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με τα Αθλήματα και τη Γυμναστική; Θα χρειαστείς τρία πράγματα: καλές επιδόσεις στα μαθήματα, καλή αθλητική προετοιμασία και ψυχολογία νικητή. Το πρώτο είναι δική σου υπόθεση. Τα δύο επόμενα είναι δική μας δουλειά. Αποδεδειγμένα και με επιτυχία 100%. Γνώρισέ μας, προετοιμάσου μαζί μας και θα πετύχεις!

  • Θα προπονηθείς με τον γυμναστή των γυμναστών, τον Γιάννη Διαμαντή  και την καλύτερη ομάδα πρωταθλητών-προπονητών και ειδικών επιστημόνων, σήμερα στην Ελλάδα.
  • Θα ακολουθήσεις το προπονητικό πρόγραμμα και την προετοιμασία των ψυχομετρικών που εξασφάλισαν την επιτυχία σε 6.400 σπουδαστές των Τ.Ε.Φ.Α.Α. και των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Σχολών -το πρόγραμμα που εγγυάται 100% επιτυχία!
  • Θα συγκεντρωθείς στα διαβάσματά σου με την ασφάλεια ότι η αθλητική προετοιμασία σου είναι στα χέρια μας. Εξασφαλισμένη! Με Συμβόλαιο Εγγύησης!
Εικόνα
Εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α.
  • Eίμαστε οι πρώτοι σε επιδόσεις και ιστορία Αθλητικής προπαρασκευής στην Ελλάδα εδώ και τριάντα οκτώ χρόνια. Με τη διεύθυνση του γυμναστή των γυμναστών, Γιάννη Διαμαντή, υλοποιούμε κάθε χρόνο το Πρόγραμμα που εξασφαλίζει 100% επιτυχία στους υποψηφίους μας.
  • Από το 1983 και κάθε χρόνο κατακτούμε τις πρώτες θέσεις στις αθλητικές δοκιμασίες για τα Σώματα Ασφαλείας και τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Δικά μας είναι και τα 13 Πανελλήνια Ρεκόρ επίδοσης αγωνισμάτων στη βαθμολογία Τ.Ε.Φ.Α.Α. Μάλιστα έχουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ Πανελλήνιο ρεκόρ με 60 μονάδες , 20 μέσο όρο και 4000 μόρια με τον μαθητή μας Αστερίου Θωμά το 2020
  • Είμαστε οι μόνοι που υπογράφουμε συμβόλαιο εγγυημένης επιτυχίας με ρήτρα επιστροφής της αμοιβής μας στο τριπλάσιο.
Εικόνα
Άλμα

Πρόγραμμα Νίκης

Πρόγραμμα νίκης

Εφαρμόζουμε το πρόγραμμα που εξασφάλισε την επιτυχία σε πάνω από 6.400 υποψηφίους -το πρόγραμμα του Γιάννη Διαμαντή, του γυμναστή-εκπαιδευτή που οργάνωσε την πρώτη αθλητική προετοιμασία στην Ελλάδα.