Η ομάδα μας

Κορυφαία Ομάδα - έκαστος στο είδος του

Γύρω από τον Γιάννη Διαμαντή εργάζονται εκλεκτοί προπονητές, γυμναστές και ειδικοί επιστήμονες, όλοι αφοσιωμένοι στο στόχο της επιτυχίας των υποψηφίων. Όλοι κατανοούν την τεράστια προσπάθεια των παιδιών στο σχολείο, το φροντιστήριο και τη μελέτη. Και γι αυτό δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους!

Εικόνα
Η ομάδα μας
Εικόνα
Η ομάδα μας

Προπονητές

Διαμαντής Γιάννης

Ο γυμναστής των γυμναστών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ο πρώτος στην Ελλάδα που δημιούργησε την αθλητική προετοιμασία υποψηφίων για Τ.Ε.Φ.Α.Α., Στρατιωτικές σχολές, Πυροσβεστική Ακαδημία, Σχολές Αστυνομίας και Λιμενικού Σώματος το 1983.

Γιουνάν Χρήστος

Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Α.Π.Θ.
Προπονητής υποψηφίων για στρατιωτικές - αστυνομικές σχολές, Πυροσβεστική ακαδημία και Τ.Ε.Φ.Α.Α. στο Diamantis Sports School επί σειρά ετών.

Μυλωνάς Φώτης

Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Προπονητής υποψηφίων για στρατιωτικές - αστυνομικές σχολές, Πυροσβεστική ακαδημία και Τ.Ε.Φ.Α.Α. στο Diamantis Sports School.

Μουρατίδης Κωνσταντίνος

Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Α.Π.Θ.
Προπονητής κολύμβησης με ειδικότητα στην κολύμβηση με βαθμό Άριστα.
Επαγγελματίας Ναυαγοσώστης.

Ψυχολόγοι

Ιορδάνης Αγαπητός Καπουσούζ

O Ιορδάνης Αγαπητός Καπουσούζ ολοκλήρωσε το προπτυχιακό του στην ψυχολογία στο University of Εast London αποφοιτώντας με αριστείο, ΒSc Psychology, with first Class Honours.

Πόγκας Σίμος

Ο Πόγκας Σίμος έχει ολοκλήρωσει τις σπουδές της ψυχολογίας στο University of East London BSc (Hons), με κατεύθυνση την κλινική και κοινοτική ψυχολογία. Στην συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Bournemouth University από όπου έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία και Ιατρική Ύπνωση.

Αθλητίατρος

Στεφανίδης Κυριάκος

Αθλίατρος του DIAMANTIS SPORTS SCHOOL
Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (1994) και Πτυχιούχος Σχολής Φυσιοθεραπείας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (1987) με ειδικότητα στην Γενική – Οικογενειακή Ιατρική το 1998.

Διατροφολόγος

Παπασπανός Νίκος

Κλινικός Αθλητικός Διαιτολόγος, πτυχιούχος του τμήματος «Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος της αντίστοιχης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Διατηρεί νόμιμο διαιτολογικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη από το 2009 και στην Κοζάνη από το 2005. Το 2017 ξεκίνησε η συνεργασία του, ως εξωτερικός συνεργάτης, με την ιδιωτικής κλινικής «Άγιος Λουκάς», στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Εργομετρικά

Κέλλης Ιωάννης

Διευθυντής Εργομετρικού Κέντρου METRISIS

Αποκατάσταση - μασάζ

Κωνσταντινίδης Άρης

Ειδικός σε αποκατάσταση και μασάζ.

Φυσιοθεραπευτής

Μπουγιούκα – Τσουρού Ελισάβετ

  • Πτυχιούχος Φυσιοθεραπείας της σχολής ΣΕΥΠ του ΑΤΕΙΘ
  • Απόφοιτος σχολής Αισθητικής των ΙΕΚ Βαρώση
  • Καθηγήτρια φυσιοθεραπείας σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ

Ψηφιακή Πελματογράφηση

Φινέλλης Βασίλης

20 χρόνια εμπειρίας με απόλυτη επιτυχία στο τομέα της όρθωσης του μυοσκελετικού συστήματος CAD - CAM Engineer με 25 χρόνια εμπειρίας πάνω στον σχεδιασμό και στην κατασκευή μηχανημάτων - εξαρτημάτων και ρομποτικών συστημάτων.

Ριτσιούδη Μάγδα

Εξειδίκευση στην Πελματογράφηση και Ανάλυση Βάδισης στην Στουγκάρδη, Γερμανίαμε πολύχρονη εμπειρία στο κέντρο αποκατάστασης "Αναγέννηση".
Διευθύνων Στέλεχος της εταιρείας FINE STEP CUSTOM ORTHOTICS.Ltd

Δημόσιες Σχέσεις

Μαστορίδου Σοφία

Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων DIAMANTIS SPORTS SCHOOL.
Πτυχιούχος Παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Πτυχιούχος Αγγλικής φιλολογίας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.