Η ομάδα μας

Κορυφαία Ομάδα - έκαστος στο είδος του

Γύρω από τον Γιάννη Διαμαντή εργάζονται εκλεκτοί προπονητές, γυμναστές και ειδικοί επιστήμονες, όλοι αφοσιωμένοι στο στόχο της επιτυχίας των υποψηφίων. Όλοι κατανοούν την τεράστια προσπάθεια των παιδιών στο σχολείο, το φροντιστήριο και τη μελέτη. Και γι αυτό δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους!

Εικόνα
Η ομάδα μας
Εικόνα
Η ομάδα μας

Προπονητές

Διαμαντής Γιάννης

Ο γυμναστής των γυμναστών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ο πρώτος στην Ελλάδα που δημιούργησε την αθλητική προετοιμασία υποψηφίων για Τ.Ε.Φ.Α.Α., Στρατιωτικές σχολές, Πυροσβεστική Ακαδημία, Σχολές Αστυνομίας και Λιμενικού Σώματος το 1983.

Γιουνάν Χρήστος

Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Α.Π.Θ.
Προπονητής υποψηφίων για στρατιωτικές - αστυνομικές σχολές, Πυροσβεστική ακαδημία και Τ.Ε.Φ.Α.Α. στο Diamantis Sports School επί σειρά ετών.

Μυλωνάς Φώτης

Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Προπονητής υποψηφίων για στρατιωτικές - αστυνομικές σχολές, Πυροσβεστική ακαδημία και Τ.Ε.Φ.Α.Α. στο Diamantis Sports School.

Μουρατίδης Κωνσταντίνος

Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Α.Π.Θ.
Προπονητής κολύμβησης με ειδικότητα στην κολύμβηση με βαθμό Άριστα.
Επαγγελματίας Ναυαγοσώστης.

Ψυχολόγος

Ασκητοπούλου Βασιλική

Η Βασιλική Ασκητοπούλου είναι Ψυχολόγος (Πανεπιστήμιο Κρήτης : 1993) με ειδίκευση στην Οικογενειακή - Συστημική Θεραπεία (μετά από τετραετή εκπαίδευση σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές : 1999) και στη Θεραπεία της Οικογένειας στην Τοξικοεξάρτηση (διετής φοίτηση:2007).

Αθλίατρος

Στεφανίδης Κυριάκος

Αθλίατρος του DIAMANTIS SPORTS SCHOOL
Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (1994) και Πτυχιούχος Σχολής Φυσιοθεραπείας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (1987) με ειδικότητα στην Γενική – Οικογενειακή Ιατρική το 1998.

Διατροφολόγος

Παπασπανός Νίκος

Κλινικός Αθλητικός Διαιτολόγος, πτυχιούχος του τμήματος «Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος της αντίστοιχης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Διατηρεί νόμιμο διαιτολογικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη από το 2009 και στην Κοζάνη από το 2005. Το 2017 ξεκίνησε η συνεργασία του, ως εξωτερικός συνεργάτης, με την ιδιωτικής κλινικής «Άγιος Λουκάς», στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Κινησιολογία

Κέλλης Ιωάννης

Διευθυντής Εργομετρικού Κέντρου METRISIS

Αποκατάσταση - μασάζ

Κωνσταντινίδης Άρης

Ειδικός σε αποκατάσταση και μασάζ.

Φυσιοθεραπευτής

Λάζος Αλέξανδρος

Απόφοιτος τμήματος Φυσιοθεραπείας των ΑΤΕΙΘ.
Επιστημονικά υπεύθυνος του εργαστηρίου φυσιοθεραπεία PHYSIOMED.

Ψηφιακή Πελματογράφηση

Φινέλλης Βασίλης

20 χρόνια εμπειρίας με απόλυτη επιτυχία στο τομέα της όρθωσης του μυοσκελετικού συστήματος CAD - CAM Engineer με 25 χρόνια εμπειρίας πάνω στον σχεδιασμό και στην κατασκευή μηχανημάτων - εξαρτημάτων και ρομποτικών συστημάτων.

Ριτσιούδη Μάγδα

Εξειδίκευση στην Πελματογράφηση και Ανάλυση Βάδισης στην Στουγκάρδη, Γερμανίαμε πολύχρονη εμπειρία στο κέντρο αποκατάστασης "Αναγέννηση".
Διευθύνων Στέλεχος της εταιρείας FINE STEP CUSTOM ORTHOTICS.Ltd

Γραμματείας - Μηχανοργάνωση

Χατζηστεργίου Αγγελική

Υπεύθυνη Γραμματείας και Μηχανοργάνωσης

Δημόσιες Σχέσεις

Μαστορίδου Σοφία

Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων DIAMANTIS SPORTS SCHOOL.
Πτυχιούχος Παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Πτυχιούχος Αγγλικής φιλολογίας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.