Υποτροφίες

Κάθε χρόνο το Diamantis Sports School δίνει 10 υποτροφίες στους υποψήφιους που διαπρέπουν και 5 υποτροφίες -με κλήρωση- σε υποψήφιους που ξεκινούν έγκαιρα την προετοιμασία τους. Με λίγη αλλά συστηματική προσπάθεια μπορείς να κερδίσεις μια από τις υποτροφίες που περιγράφουμε εδώ:

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε δύο(2) υποψηφίους Τ.Ε.Φ.Α.Α που στην πρώτη αξιολόγηση από εμάς θα βγάλουν μέσο όρο δεκατρία(13) στα αγωνίσματα.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ

Μια (1) υποτροφία ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ δίνεται στην υποψήφια που πετυχαίνει την καλύτερη εξέλιξη σωματομετρίας και επιδόσεων τους πρώτους έξι μήνες της προετοιμασίας της (ανεξάρτητα από το πότε θα ξεκινήσει).

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ - ΑΓΟΡΙΑ

Δύο (2) υποτροφίες ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ δίνονται στους υποψήφιους της Β' Λυκείου που πετυχαίνουν την καλύτερη συνδυασμένη επίδοση στα άλματα και τις ρίψεις στο τεστ του Νοεμβρίου (στο πρώτο τεστ της Γ΄λυκείου).

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

Τρεις (3) υποτροφίες ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ δίνονται στους υποψήφιους - κορίτσια - για τα Σώματα Ασφαλείας που πετυχαίνουν τη μεγαλύτερη διαφορά προσωπικών επιδόσεων, κατά μέσο όρο, από το ξεκίνημά τους μέχρι το τεστ του Φεβρουαρίου (της Γ΄λυκείου), στο σύνολο των πέντε αγωνισμάτων.

ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Δύο (2) υποτροφίες ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ δίνονται στις υποψήφιες της Β' Λυκείου που πετυχαίνουν τη μεγαλύτερη διαφορά συνδυασμένης προσωπικής επίδοσης στο δρόμο 1000 μέτρων και τις ρίψεις σφαίρας, τον πρώτο χρόνο της προετοιμασίας τους (από Οκτώβριο μέχρι Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς).

Εικόνα
Υποτροφίες

Οι υποτροφίες απονέμονται σε ειδική εκδήλωση του Diamantis Sports School μαζί με τις βραβεύσεις επιτυχόντων της προηγούμενης χρονιάς.