20 Ιανουαρίου 2024

Με μεγάλο ενδιαφέρον τα παιδιά του Diamantis Sports School αλλά και υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα,  παρακολούθησαν αλλά και συμμετείχαν στο 6ο και 7ο μάθημα-συνεδρία Ψυχομετρικών τεστ. Οι Ψυχολόγοι μας, καθοδήγησαν για άλλη μια φορά με σαφή τρόπο, επεξήγηση, πολλά παραδείγματα, πλούσιο ασκησιολόγιο αλλά και γνήσιο ενδιαφέρον

Θέματα:

·  Διαχείριση Άγχους (Αθλητική & Αξιολόγησης) όπου τα παιδιά βοηθήθηκαν στο να μάθουν να ελέγχουν το άγχος τους, είτε αυτό αφορά τις απαιτήσεις που αφορούν το διάβασμα, είτε αυτές που προκύπτουν από την πίεση για την επίτευξη αθλητικών επιδόσεων, δηλαδή τις βασικές προϋποθέσεις για την εισαγωγή τους στα ένστολα επαγγέλματα.  

·  Αριθμητικός Συλλογισμός μια από τις τέσσερις γνωστικές δεξιότητες στις οποίες οι υποψήφιοι θα εξετασθούν. Με πολλές ασκήσεις, παραδείγματα, οι ψυχολόγοι μας μύησαν τα παιδιά στο αντικείμενο, εξηγώντας τους βήμα-βήμα τον τρόπο σκέψης ώστε να φτάνουν με σιγουριά και άνεση στην λύση.

Στα επόμενα 8 μαθήματα που έπονται θα αναλύσουμε στα παιδιά μας όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν, όχι μόνο για να περάσουν εύκολα από την δοκιμασία των Ψυχομετρικών Τεστ, αλλά θα τους οπλίσουμε με γνώσεις και δεξιότητες που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή!  

Εικόνα
6ο και 7ο μάθημα
Εικόνα
6ο και 7ο μάθημα 1
Εικόνα
6ο και 7ο μάθημα 2
Εικόνα
6ο και 7ο μάθημα 3
Εικόνα
6ο και 7ο μάθημα 4
Εικόνα
6ο και 7ο μάθημα 5
Εικόνα
6ο και 7ο μάθημα 6