19 Φεβρουαρίου 2023

Ολοκληρώσαμε μέσα Φεβρουαρίου όλες τις υγειονομικές εξετάσεις των μαθητών μας που είναι υποψήφιοι για Στρατιωτικές Σχολές, Σχολές Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Λιμενικού.

Σε συνεργαζόμενη κλινική της πόλης, με απόλυτη ασφάλεια, γρήγορα, σε ένα συντονισμένο ραντεβού, όπου όλες οι ειδικότητες ιατρών που απαιτούνται εξέτασαν τα παιδιά μας με προσοχή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων το DIAMANTIS SPORTS SCHOOL ήταν δίπλα στα παιδιά καθοδηγώντας τα, εποπτεύοντας την διαδικασία.

Οι φάκελοι ελέγχθηκαν σχολαστικά ένας προς έναν από εμάς και την κλινική, εάν υπήρχαν μικροπροβλήματα αντιμετωπίστηκαν με επανελέγχους πριν παραδοθούν στα παιδιά.

Με ελάχιστο κόστος για τις οικογένειες και φέτος (περίπου το ένα τρίτο από αυτό που θα κατέβαλε ο κάθε γονιός εάν περνούσε για το παιδί του μόνος την διαδικασία της εξέτασης) το DIAMANTIS SPORTS SCHOOL οργανώνοντας, συντονίζοντας και ελέγχοντας, στάθηκε δίπλα στις οικογένειες δίνοντας και εδώ τη λύση!

Αγωνίσματα, ψυχομετρικά, υγειονομικές εξετάσεις, αίτηση δήλωση, μηχανογραφικό, το DIAMANTIS SPORTS SCHOOL καθοδηγεί με ασφάλεια και υπευθυνότητα 38 χρόνια!

DIAMANTIS SPORTS SCHOOL

TRAIN WITH THE BEST!

Εικόνα
Υγειονομικές
Εικόνα
Υγειονομικές