Πόγκας Σίμος

Πόγκας Σίμος

Ο Πόγκας Σίμος έχει ολοκλήρωσει τις σπουδές της ψυχολογίας στο University of East London BSc (Hons), με κατεύθυνση την κλινική και κοινοτική ψυχολογία. Στην συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Bournemouth University από όπου έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία και Ιατρική Ύπνωση.

Κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών, έκανε την πρακτική του άσκηση στο Royal Academy of Medicine στο Λονδίνο, όπου ασχολήθηκε με μεγάλο εύρος ηλικιακών ομάδων επικεντρώνοντας στην γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία ως βασικό μέσω αντιμετώπισης διαταραχών διάθεσης, άγχους, ύπνου, προσωπικότητας κ.α. Εξειδικεύτηκε στην χρήση TMS – rTMS (Δια κρανιακός Μαγνητικός Ερεθισμός), μελετώντας την μεταβολή και τροποποίηση των γνωστικών και εκτελεστικών λειτουργειών του ανθρώπινου εγκεφάλου ως προς την χορήγηση εικονικού (placebo) ή πραγματικού μαγνητικού ερεθισμού.

Στην συνέχεια, εργάστηκε στο Royal Bournemouth and Christchurch Hospital ως κλινικός ψυχολόγος. Παράλληλα απασχολούνταν ως εξωτερικός συνεργάτης στην πολυεθνική ασφαλιστική Charles Taylor LTD στο τμήμα Medical Assistance προσφέροντας τις υπηρεσίες του στα πλαίσια συμβουλευτικού ψυχολόγου και Business Innovation Consultant.

Έχει ολοκληρώσει το εξειδικευμένο επιμορφωτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων (Continuing Professional Development, CPD) στην κλινική, συμβουλευτική και εξελικτική ψυχολογία.

Το 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ζει και εργάζεται ως κλινικός ψυχολόγος στην γενέτειρα του, την Θεσσαλονίκη.

Ψυχομετρική Δοκιμασία

Ψυχομετρική διαδικασία

Είμαστε οι μόνοι που προετοιμάζουμε τους υποψηφίους μας με εξειδικευμένους ψυχολόγους σε όλη τη διάρκεια του χρόνου για τα ψυχοτεχνικά τέστ.